Autoriseret kloakmester

Med mere end 30 års erfaring som autoriseret kloakmester i Storkøbenhavn ved vi, hvordan kvalitetshåndværk skal udføres. Vores dygtige ansatte nyder at fuldføre et godt stykke arbejde, hvor der også er blevet fokuseret på detaljerne.

Grundighed og godt håndværk er det vigtigste i vores arbejde. Derfor ser du os ikke forlade din opgave, før du er tilfreds med vores arbejde. Vi leverer altid gode resultater og løsninger, så du kan godt glæde dig til at få os ud til din opgave.

Her er 4 gode grunde til at vælge os:

Vi udfører næsten alle opgaver indenfor kloakering. Så uanset om du har brug for en kloakrensning, en flytning af din kloakering, lidt kloak viden, bekæmpelse af rotter i kloakken eller noget helt andet, så er vi dine fagmænd til opgaven.

Har du brug for en autoriseret kloakmester i Storkøbenhavn?

Med over 30 års erfaring i branchen har vi prøvet det meste inden for kloakservice og kan tilbyde dig et solidt og grundigt stykke arbejde, hvor alt bliver udført til punkt og prikke af uddannede fagfolk i hele Storkøbenhavn.

For os er det vigtigste glade kunder. Derfor er du altid vores højeste prioritet og vi forlader dig ikke før du er 100 % tilfreds med det arbejde, vi har leveret til dig. Dette er vigtigt for os, da det danner baggrund for vores store og tilfredse kundekreds som vi stadig har tæt kontakt med. Hvis du også vil være en del af vores kundekreds, så kontakt os med din opgave og så ser vi på hvad vi kan gøre for dig.

For at være sikker på at kunne yde den bedste service til dig, har vi indledt et stærkt samarbejde med forskellige fagfolk inden for relaterede brancher. Det betyder at vi altid har ekspertise ved hånden, selvom det rækker lidt udenfor vores egen erfaring. Det gør os både klogere og sikrer dig, at du får den bedste rådgivning, du kan stole på.

Vi er derudover også kvalitetstjekket af Kloakmestrenes Kvalitetskontrol og er medlem af Dansk VVS. Det er vi, fordi vi er stolte af vores arbejde og ved at vi overholder gældende regler og regulativer.

Der er altså ingen undskyldning for ikke at henvende dig til Madsens Multientreprise for en ren kloak.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Kloak service priser

  Vores priser på kloakservice afhænger af opgavens omfang, men vi sørger altid for at give dig en god og fast pris, inden vi påbegynder arbejdet. Så ved du hvad du kan regne med, uden at skulle betale ekstra og skjulte gebyrer.

  Kontakt os i dag og lad vores kloakmestre sende dig et uforpligtende tilbud på kloakservice. Tilbuddet bliver skræddersyet til din opgave og dine behov, så du får den bedste pris til din kloakopgave.

  Autoriseret kloakmester til mange kloakopgaver i Storkøbenhavn

  Vi hjælper med alle slags kloakopgaver i Storkøbenhavn – store som små. Om det er et stoppet toilet eller et større gravearbejde er ikke det væsentlige for os. Vi hjælper bl.a. med:

  Kontakt os med det samme, så vi kan afhjælpe dine kloakproblemer hurtigst muligt. 

  3 gode grunde til du altid skal vælge en autoriseret kloakmester

  Vi har døgnvagt på kloakmester

  Det er alfa og omega, at et sprængt vandrør eller en oversvømmet kælder bliver behandlet hurtigst muligt, for ikke at volde yderligere skade. Derfor kan du selvfølgelig benytte dig af vores døgnvagt. Døgnvagten er til rådighed alle timer i døgnet hele 365 dage om året.

  Døgnvagten er en autoriseret kloakmester, som kan hjælpe dig med alle akutte sager indenfor kloakering. Der rykkes dermed ud med servicebil fyldt med reservedele og udstyr, så du kan få alt den hjælp du har brug for. 

  Har du brug for en døgnvagt? Kontakt os for akut hjælp på tlf.: 40 53 15 52

  Hvem er Madsens Multientreprise?

  Madsens Multientreprise er din leverandør af totalløsninger og specialisere sig især indenfor brolægning, nedrivning, renovering, kloak, samt beton- og asfaltarbejde.

  Når vores kloakmestre rykker ud til din ejendom, er det med en tæt kontakt til resten af entreprisen, hvis der for eksempel kunne blive brug for en brolægger eller andet.

  Du kan også vælge flere af vores ydelser over en henvendelse. Fortæl os blot om din opgave og så kan vi vurdere hvad du har brug for til dit projekt, og så sender vi de rigtige fagmænd ud til din opgave.

  Hos os levere vi altid en høj kvalitet med en tilhørende god og imødekommende service. Dette gør vi for at sikre os tilfredse og tilbagevendende kunder. Vores store mandskab er alle smilende og nyder at hjælpe vores kunder med deres projekter.

  Vi har hos os over 25 års erfaring i alle vores ydelser, hvilket giver os en stor viden og ekspertise indenfor hvert fag. Det betyder at du kan være helt tryg som kunde hos os, hvor dine ønsker og behov altid er i fokus. Derudover er vi også en certificeret af Byggeriets Kvalitetskontrol, så der er ingen grund til bekymring. Vi er et troværdigt firma som lever af vores tilfredse og glade kunder.

  Kontakt os

  Hos Madsens Multientreprise sidder vi klar til at høre om dine opgaver indenfor kloaksystem. Uanset om du henvender dig på grund af at din kloak lugter, du vil høre om kloak regler eller bare vil høre mere om vores kloak firma, så tøv ikke med at kontakt os.

  Har du brug for en kloakmester i København? Kontakt os i dag og få udført dit projekt med en erfaren og professionel aut. kloakmester!

  Ring til os på tlf.: 40 53 15 52 og indhent tilbud på dit projekt i kloakken! Ellers kan du udfylde kontaktformularen med din opgave, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et godt tilbud!