Autoriseret kloakmester

Med mere end 30 års erfaring som autoriseret kloakmester i Storkøbenhavn ved vi, hvordan kvalitetshåndværk skal udføres. 

Grundighed og godt håndværk er det vigtigste i vores arbejde – og du ser os ikke forlade din opgave, før du er tilfreds med vores arbejde. 

Her er 4 gode grunde til at vælge os: 

Har du brug for en autoriseret kloakmester i Storkøbenhavn?

Med over 30 års erfaring i branchen har vi prøvet det meste inden for kloakservice og kan tilbyde dig et solidt og grundigt stykke arbejde, hvor alt bliver udført til punkt og prikke af uddannede fagfolk i hele Storkøbenhavn.

For os er det vigtigste glade kunder. Derfor er du altid vores højeste prioritet – og vi forlader dig ikke før du er 100 % tilfreds med det arbejde, vi har leveret til dig.

For at være sikker på at kunne yde den bedste service til dig, har vi indledt et stærkt samarbejde med forskellige fagfolk inden for relaterede brancher. Det betyder at vi altid har ekspertise ved hånden, selvom det rækker lidt udenfor vores egen erfaring – det gør os både klogere og sikrer dig, at du får den bedste rådgivning, du kan stole på.

Vi er kvalitetstjekket af Kloakmestrenes Kvalitetskontrol og er medlem af Dansk VVS. Det er vi, fordi vi er stolte af vores arbejde og ved at vi overholder gældende regler og regulativer.

Vores priser på kloakservice afhænger af opgavens omfang, men vi sørger altid for at give dig en god og fast pris, inden vi påbegynder arbejdet – så ved du hvad du kan regne med. 

Kontakt os i dag og lad os sende dig et tilbud på kloakservice.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Autoriseret kloakmester til mange kloakopgaver i Storkøbenhavn

  Vi hjælper med alle slags kloakopgaver i Storkøbenhavn – store som små. Om det er et stoppet toilet eller et større gravearbejde er ikke det væsentlige for os. Vi hjælper bl.a. med:

  Kontakt os med det samme, så vi kan afhjælpe dine kloakproblemer hurtigst muligt. 

  3 gode grunde til du altid skal vælge en autoriseret kloakmester

  Vi har døgnvagt på kloakmester

  Det er alfa og omega, at et sprængt vandrør eller en oversvømmet kælder bliver behandlet hurtigst muligt, for ikke at volde yderligere skade. Derfor kan du selvfølgelig benytte dig af vores døgnvagt, som servicerer dig på alle tider af døgnet hele året.

  Kontakt os for akut hjælp på tlf.: 40 53 15 52

  Kontakt os

  Kontakt os i dag og få udført dit projekt med en erfaren og professionel aut kloakmester!
  Kontakt os på tlf.: 40 53 15 52 og indhent tilbud på dit projekt! Ellers kan du udfylde kontaktformularen med din opgave, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et godt tilbud!