Autoriseret Kloakmester

Autoriseret kloakmester i København – kloakarbejde, kloakservice, kloakrensning, slamsugning og mere!

Har du brug for en autoriseret kloakmester?

Med over 30 års erfaring i branchen har vi prøvet det meste inden for kloakservice og kan tilbyde dig et solidt og grundigt stykke arbejde, hvor alt bliver udført til punkt og prikke af uddannede fagfolk. Som autoriseret kloakmester tager vi vores arbejde 100 % alvorligt og følger det 100 % til dørs. Derfor har vi også et bredt samarbejde med forskellige fagfolk inden for relaterede brancher, så vi kan trække på den mest professionelle ekspertise, så vi kan tilbyde dig den bedste rådgivning og information om vores arbejde.

Hvis uheldet skulle være ude med et sprængt vandrør eller en oversvømmet kælder, kan du altid komme i kontakt med din autoriserede kloakmester, da vi har døgnservice.

V er omfattet af Kloakmestrenes Kvalitetskontrol og er medlem af Dansk VVS. Dette er ensbetydende med, at vores arbejde altid overholder gældende regler og regulativer.

Autoriseret kloakmester tilbyder kloakservice som f.eks:

3 gode grunde til du altid skal vælge en autoriseret kloakmester

  1. Ved at benytte en autoriseret kloakmester sikrer du dig den bedste rådgivning og et professionelt udført arbejde
  2. Det er endvidere lovpligtigt, at alt kloakarbejde skal udføres af en autoriseret kloakmester, da det er ekstremt vigtigt, at dette udføres af en uddannede fagfolk for at undgå personskader eller skader på installationer
  3. Det er desuden et krav, at en autoriseret kloakmester skal være forsikret, hvor forsikringen vil dække, hvis der skulle opstå fejl eller skader i forbindelse med det udførte arbejde

Kontakt os i dag og få udført dit projekt med en erfaren og professionel kloakmester!

Kontakt os på tlf.: 40 53 15 53 og indhent tilbud på dit projekt!  Ellers kan du udfylde kontaktformularen med din opgave, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et godt tilbud!

Bliv ringet op!
Giv os en anmeldelse på anmeld-haandvaerker.dk!

Følg os på Facebook!

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error