Saltning af veje – Professionel entreprise med 30 års erfaring

Saltning og snerydning kan være en stor del af vinterens fornøjelser. Det er godt at sikre sig når isen kommer frem, så man ikke falder, kører galt eller det der er værre. Saltning med vejsalt af fortove, veje, gangarealer, stier, fællesarealer er noget man enten kan klarer selv eller få hjælp til.

Hos Madsens Multientreprise, har vi over 25 års erfaring med at salte og sneryde. Vi kan derfor være behjælpelig med netop saltning af veje, gangarealer, fortove, stier, fællesarealer mm. Saltningen bliver professionelt udført efter alle regler. Vi har maskiner til forskellige formål og kan klare at salte for kommune, villakvarterer, grundejerforeninger, ejerforeninger og andelsboligforeninger mm. Vi salter i København og omegn og klarer naturligvis snerydning ligeså.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Regler for saltning

    Der gælder grundlæggende de samme regler for saltning, som ved snerydning.

    Vi har alle pligt til at salte, som vi har med snerydning. Man har et ansvar for sin egen og andres sikkerhed. Man kan desværre komme i vanskeligheder, hvis man efter snerydningen stadig har et glat underlag grundet manglende saltning. Derfor anbefales det som en selvfølgelighed.

    Herunder finder du et par regler, som kan være en god ide, at skrive sig bag øret.

    Kontakt os og få styr på din snedrydning i dag, på telefon 40 53 15 52 eller benyt kontaktformularen her på siden, så kontakter vi dig.