Skybrudssikring

Sikring mod skybrud – undgå oversvømmelse og vandskade i din kælder

Det er enhver boligejers værste mareridt at opdage at kælderen er blevet fyldt med vand. Heldigvis kan oversvømmelser undgås i de fleste tilfælde med en lille smule forberedelse. Det er nemlig både dyrt og besværligt at rydde op efter en oversvømmelse, hvorfor det giver god mening at forebygge oversvømmelser i stedet. 

Madsens Multientreprise kan effektivt sikre din kælder mod oversvømmelser fra skybrud, så du kan sove trygt og godt om natten. Det er umuligt at ændre på vejret, men det er naturligvis ikke ensbetydende med, at du skal lade regnvandet få lov til at forårsage store skader på din bolig.

Regn og skybrud har kostet mange boligejere dyrt, da den store mængde regnvand i værste fald kan ødelægge både vægge og gulve samt inventar og diverse ejendele.

Højvandssikring eller stormflodssikring – begge termer er fagligt korrekte. Ikke desto mindre er det fordelagtigt at sikre sin bolig mod oversvømmelser, da skybrud ikke er et sjældent fænomen i Danmark.

Bolig tæt på vand

Især hvis du bor tæt på vand, anbefaler vi at få implementeret sikring mod skybrud. Når regnvandet falder på allerede våde områder, vil vandstanden stige hurtigt, hvilket kan lede til en vandskade eller oversvømmelser i din bolig. 

Ligeledes kan skybrud være katastrofalt, hvis din kloak ikke er egnet til at håndtere store mængder af regnvand, eller af en anden årsag ikke er i stand til at håndtere vandafledning. Vandstanden i kloakken vil løbe over, hvilket kan lede til vandskader hos bygninger omkring denne.

At have installeret de rette sikringer og det rette system til vandafledning, kan derfor være alt afgørende. Vi hjælper hellere end gerne med at lede regnvand, kloakvand og spildevand væk, så du ikke behøves bekymre dig om vandskader i dit hjem.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Skybrudssikring, højvandslukker & sikring mod vandskade

  Madsens Multientreprise ApS har med stor fornøjelse arbejdet med skybrudssikring, højvandssikring og vandskadesikring i en lang årrække. Hvis du gerne vil sikre dig mod oversvømmelser og andre vandskader så er du havnet det rigtige sted. 

  Vi elsker at hjælpe folk. Derfor kan du altid kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål omkring hvordan du bedst sikrer dit hjem mod det danske vejr. Som det gamle ordsprog siger “Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig beklædning”. Og det er også gældende for skybrudssikring af bygninger.

  Vi har desværre ikke mulighed for at ændre på vejret herhjemme. Dog kan vi sørge for, at vejret ikke kommer til at skade din bolig.

  Lad os klæde dit hjem på, så det er udrustet til at modstå alt hvad det danske klima har at byde på.

  Levering og montering af højvandslukke

  Vi tilbyder både levering og montering af højvandslukke, så du kan forebygge langt de fleste vandskader. De smarte højvandslukkere er allerede blevet monteret i mange danske hjem og måske bliver dit hjem det næste i rækken? 

  Et højvandslukke sørger for, at kloakvandet ikke løber baglæns i kloakrøret i tilfælde af, at kloaksystemet for alvor er under pres. Det er med til at sikre dig mod oversvømmelse i kælderen.

  Er der først opstået vandskader i din kælder, er det ofte en lang og dyr proces, at få disse udbedret. Det kan derfor betale sig, at få sikret kælderen mod oversvømmelser og vandskader, inden uheldet er ude.

  Vi søger for, at dit højvandlukke bliver monteret korrekt, og at den virker som den skal.

  Kontakt os og få et godt tilbud.

  Serviceaftale lovpligtigt eftersyn – Vi tilbyder årlig service af din højvandslukke

  Det er vigtigt at du får foretaget et årligt eftersyn dit højvandslukke, da det er lovpligtigt, for at sikre at din højvandlukke forbliver funktionsdygtig. Samtidig skal du også være opmærksom på, at din forsikring ikke dækker ved skybrud, hvis du ikke har haft det årlige lovpligtige eftersyn. 

  Vi tilbyder en løbende årlig serviceaftale hvor vi efterser dit højvandslukke for eks. sliddele, udskiftning af defekte del, funktion tjek, mv. så du er sikret hvis uheldet skulle være ude.

  Undgå lange og komplicerede kampe med dit forsikringsselskab, og lad os sørge for at dit højvandslukke fungerer som den skal. Vi hjælper gerne, uanset om du ønsker et enkelt tjek, eller du har behov for at opsætte et fast eftertjek af dit højvandslukke.

  Kontakt os og hør mere om hvordan du bedst muligt undgår problemer med oversvømmelser.

  Autoriseret og professionel skybrudssikring

  Vi er autoriseret kloakmester og professionelle i etablering af skybrudssikring med højvandslukke og montering og nedgravning af regnvandsfaskiner. Vi klarer hele opgaven for dig. 

  Vi varetager også alle entreprise opgaver indenfor anlægning af fundamenter, kloakarbejde, brolægning & flisebelægning mv.

  Er du i tvivl om din bolig er sikret mod vandskader og oversvømmelser? Eller ønsker du at lære mere om den bedste skybrudssikring til din bolig, skal du ikke tøve med at kontakte os.

  Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig, på alle områder af skybrudssikring af huse og bygninger. Uanset om du har spørgsmål, ønsker hjælp til at sikre dit hjem, eller bare er nysgerrig, hjælper vi dig hellere end gerne.

  Kontakt os og hør mere om dine muligheder.