Flisebelægning

Professionel flisebelægning – Mange forskellige materialer

Du kan spare både tid og kræfter ved at hyre et firma, som har specialiseret sig i professionel flisebelægning. Du kan som kunde frit vælge mellem en lang række materialer, da vi arbejder med mange forskellige flisetyper bestående af granit, klinker, beton, herregårdssten belægningssten og mange flere. Er du i tvivl om, hvilken flisetype der passer bedst til din bolig, så vejleder vi dig gerne. Søger du en af nedenstående ydelser, så kontakt os og hør nærmere:

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Flisebelægning – Indkørsel og udendørs terrasse

  Madsens Multientreprise ApS tilbyder mange forskellige ydelser, og flisebelægning er naturligvis ingen undtagelse. Vi sætter en dyd i at lægge fliser for både private og erhverv, som kan få gavn af vores mange års erfaring. Flisebelægning af terrasser, indkørsler, fortove og stier er b.la nogle af de byggeopgaver vi kan hjælpe med.

  Flisebelægning priser – Indhent et tilbud

  Entreprenør Madsens Multientreprise ApS har varetaget en lang række belægningsopgaver, og vi er nu også klar til at varetage din belægningsopgave. Det kræver blot, at du kontakter os og beder om et uforpligtende tilbud. Der er aldrig to opgaver, som er ens, hvorfor vi arbejder med skræddersyede tilbud frem for generelle priser. Vi varetager både små og store entreprise opgaver!

  Flisebelægning af indkørsel – Få forvandlet din indkørsel med nye fliser

  Det kan i enkelte tilfælde være muligt at rense eksisterende fliser i indkørslen, men nye fliser bør altid være at foretrække. Indkørslen har en relativ stor indflydelse på førstehåndsindtrykket af en bolig, hvorfor du ikke bør gå på kompromis med din indkørsel og dens stand.

  Flisebelægning af terrasse – få lagt en flot ny terrasse

  Du kan gå en fantastisk sommer i møde, hvis du hyrer en virksomhed med speciale i lægning af fliser. Drømmer du om en mere indbydende og hyggelig terrasse, så vil du blive overrasket over, hvor stor effekt nye fliser kan have. Du har også mulighed for at få anlagt en spritny terrasse, hvis du endnu ikke har en terrasse. Vi er også erfarne brolæggere og kan derfor skabe en unik og smuk løsning i kombination af fliser og sten