Flisebelægning

Ønsker du professionel flisebelægning til en ny indkørsel? Eller drømmer du om at få lavet et smukt og holdbart stisystem i haven?
Uanset hvilken type flisebelægning du ønsker at få lavet, sørger vi for at skabe et resultat der vil gavne og glæde.

Professionel flisebelægning – Mange forskellige materialer

Flisebelægning kan godt være et stort projekt at komme i gang med. At skabe holdbare og pæne resultater, kræver både store mængder tid og kendskab til materialer. Lægning af fliser til stien eller terrassen kræver både at du udformer en plan, at du ved hvordan arbejdet skal udføres. Ligeledes kræver korrekt udført belægning, at du besidder et kendskab til de materialer du ønsker at anvende. Ønsker du betonfliser eller sten til indkørsel? Hvor meget fugesand skal du bruge til dit ønskede areal? Der er mange aspekter og elementer at overveje, inden du påbegynder din flisebelægning.

Yderligere kræver selve udførslen af arbejdet også tid, og grundet materialerne er det et fysisk hårdt arbejde. Og ender arbejdet ikke med dit ønskede resultat, vil det kræve yderligere ressourcer at rette op på fejlene.

Derfor kan du med fordel bede professionelle fagmænd, til at varetage din fliselægning. Du kan spare både tid og kræfter ved at hyre et firma, som har specialiseret sig i professionel flisebelægning. Du kan som kunde frit vælge mellem en lang række materialer, da vi arbejder med mange forskellige flisetyper bestående af granit, klinker, beton, herregårdssten belægningssten og mange flere. Er du i tvivl om, hvilken flisetype der passer bedst til din bolig, så vejleder vi dig gerne.

Søger du en af nedenstående ydelser, så kontakt os og hør nærmere. Finder du ikke din opgave blandt disse, har du altid mulighed for at kontakte os. Sammen finder vi ud af, om vores kompetencer kan skabe dit ønskede resultat.

 • Flisebelægning af indkørsel
 • Flisebelægning af terrasse
 • Flisebelægning af sti eller fortov

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Flisebelægning med dig i fokus

  Hos Madsens Multientreprise ser vi det som vores første og største prioritet, at varetage dine behov, og levere et resultat du vil være 100% tilfreds med. Derfor baserer vi altid vores arbejde på dine ønsker og tanker.

  For os er det vigtigt, at du bliver inddraget i planlægning. På denne måde har du indflydelse på hvordan der bliver arbejdet, og du har mulighed for at kunne stille spørgsmål undervejs. Vi har nemlig erfaret, at de bedste og mest holdbare resultater opnås vi en stærk dialog mellem begge parter. Dette giver os de nødvendige informationer og detaljer det kræver, at imødekomme dine behov. Yderligere skaber det gennemsigtighed gennem hele projektet, så du altid er klar over præcis hvad der bliver lavet.

  Flisebelægning – Indkørsel og udendørs terrasse

  Madsens Multientreprise ApS tilbyder mange forskellige ydelser, og flisebelægning er naturligvis ingen undtagelse. Vi sætter en dyd i at lægge fliser for både private og erhverv, som kan få gavn af vores mange års erfaring. Flisebelægning af terrasser, indkørsler, fortove og stier er b.la nogle af de byggeopgaver vi kan hjælpe med. Med os som din byggepartner, kan du være sikker på at dine behov bliver mødt, og du vil få et resultat der vil overgå dine forventninger.

  Uanset størrelsen eller kompleksiteten af din opgave, besidder vi den rette erfaring og kompetencer til at varetage dine behov. Vi sørger altid for at gå de ekstra skridt det kræver, at imødekomme og overgå dine krav.

  Flisebelægning priser – Indhent et tilbud

  Entreprenør Madsens Multientreprise ApS har varetaget en lang række belægningsopgaver, og vi er nu også klar til at varetage din belægningsopgave.

  Gennem tiden har vi erfaret, at når det kommer til flisebelægning priser, afhænger disse af din opgave. At få anlagt en sti i haven vil for eksempel være dyrere end at få skabt en lille indkørsel. Dog vil kvaliteten altid være den samme. Vi anbefaler derfor at kontakte os, og fortælle om dit projekt, dine tanker og dine behov. Så sørger vi for at udforme et løsningsforslag. Det kræver blot, at du kontakter os og beder om et uforpligtende tilbud.

  Der er aldrig to opgaver som er ens, hvorfor vi arbejder med skræddersyede tilbud frem for generelle priser. Vi varetager både små og store entreprise opgaver!

  Flisebelægning af indkørsel – Få forvandlet din indkørsel med nye fliser

  Det kan i enkelte tilfælde være muligt at rense eksisterende fliser i indkørslen, men nye fliser bør altid være at foretrække. Indkørslen har en relativ stor indflydelse på førstehåndsindtrykket af en bolig, hvorfor du ikke bør gå på kompromis med din indkørsel og dens stand.

  Flisebelægning af terrasse – få lagt en flot ny terrasse

  Du kan gå en fantastisk sommer i møde, hvis du hyrer en virksomhed med speciale i belægning af fliser. Drømmer du om en mere indbydende og hyggelig terrasse, så vil du blive overrasket over, hvor stor effekt nye fliser kan have. Du har også mulighed for at få anlagt en spritny terrasse, hvis du endnu ikke har en terrasse. Vi er også erfarne brolæggere og kan derfor skabe en unik og smuk løsning i kombination af fliser og sten.

  Flisebelægning til terrasse

  En terrasse er ikke bare en terrasse. Der findes mange forskellige typer og funktioner. Derfor anbefaler vi, at du gør dig nogle tanker inden du beder om hjælp til din terrassebelægning. Overvej hvordan du oftest vil benytte din terrasse. Ønsker du morgen eller aftensol? Hvor stor skal den være? Ønsker du at den skal være rektangulær, eller skal lægningen af din terrasse udføres med organiske former? Disse er blot nogle af de spørgsmål du med fordel kan stille dig selv, når du planlægger at få flisebelægning til en terrasse. Det er dog ikke et krav, at du har styr på alle detaljer. Vi står klar til at hjælpe med vejledningen, planlægningen og udførslen af arbejdet. Søger du inspiration eller informationer og materialer, er vi ligeledes glade for at kunne rådgive. Kontakt os og fortæl om dine tanker og behov. Ellers kan vi komme ud til dig, og gennemgå din have. I fælleskab kan vi sammen finde den rette løsning til dig. Så drømmer du om en hyggelig køkkenterrasse, hvor du kan nyde et lækkert måltid med familien? Eller har du tænkt på, at få anlagt en have terrasse i træernes skygge? Uanset hvad, står vi klar til at skabe den perfekte terrasse til dig.