Snerydning i København af store, som små fortove, veje, gangarealer, stier, fælles arealer, priser mm.

Snerydning og saltning, er noget vi alle står over for et par gange om året, år efter år. Når den kolde vinter melder sig skal de fleste af os ud og skovle sne for at rydde fortovet, terassen, carporten osv. Det er som regel ikke den opgave man higer allermest efter, især når der er bidende kold udenfor. Man skal nemlig tidligt op om morgenen og ud i kulden for at klare snerydning og saltning. Men det er dog alligevel noget der skal gøres, så vi alle kan komme frem, sikkert og behageligt.

Madsens Multientreprise har udført snerydning i København, Valby, Frederiksberg og hele Storkøbenhavn i mange år. Vores kundeliste inkluderer både statsinstitutioner, kommune arealer, villakvarterer, grundejerforeninger, ejerforeninger og andelsboligforeninger mm. 

Hvad end du er på gåben, på cykel, i bil eller noget helt tredje, så tilbyder vores vinterservice udover snerydning- og saltning af vejene også grusning til at gøre din færden mere skridsikker. Vi vægter glatførebekæmpelse højt, og gør alt hvad der står i vores magt for at assistere dig, hvis frostgrader- og sne har ledet dig ud i glatføre.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Snerydning pris

  Du kan med ro i maven regne med at vores vintertjeneste står til rådighed, lige når du behøver dem!

  Derfor kan vi med hånden på hjertet sige, at vi udfører vores arbejde ordentligt. Vi gør det altid med din sikkerhed og succes for øje, så der altid opleves en win/win situation når snerydnings arbejdet skal klares.

  Prisen på snerydning varierer meget, alt afhængig af hvor mange kvadratmeter der er tale om, hvor det er, og hvor mange mand vi skal have ud til opgaven. Vi tilbyder snerydning i hele København. 

  Ring os op med en beskrivelse af opgavens karakter og få et tilbud! tlf. nr.: 40 53 15 52

  Snerydning, fast aftale eller efter behov?

  Lad os bare være ærlige, vi er jo kun mennesker og kan derfor desværre ikke bestemme hvordan vejrgudernes humør det svinger og derved hvor meget eller hvor sneen falder. Derfor er det yderst svært at vurdere på forhånd hvor meget en specifik opgave på snerydning skal koste. Når vi derfor snakker om snerydning og priser, og samtidig tænker på økonomi og behov, så er vores erfaring gennem over 25 års snerydnings arbejde, at den bedste pris og aftale altid gives efter vi sammen har haft en dialog omkring dine/jeres behov for hvor ofte, hvor hurtigt mm. opgaven ønskes klaret.

  Fordelen ved at lave en fast aftale er, at vi altid rykker ud når sneen falder og du derved altså ikke skal tænke på om fortove, veje, gangarealer, stier, fælles arealer mm. er ryddet for sne og er saltede. Men blot passe det du nu engang skal.

  Fordelen ved at lave en aftale baseret efter behov, er at du kun skal betale for vores udrykning når der er sne at rydde, men herved skal man naturligvis også have i mente, at der vil være kø til udrykning, da snerydning desværre altid er et behov der skabes hos alle på en gang og ikke individuelt og derved kommer først til mølle konceptet til sin ret.

  Kontakt os og få styr på din snerydning i år – tlf. nr.: 40 53 15 52 eller benyt kontaktformularen her på siden, så kontakter vi dig.