Nedrivning

Skal du bruge nedrivning til en del af dit byggeprojekt. Madsens Multientreprise leverer tårn høj kvalitetsarbejde til fornuftige priser. Vi udfører arbejdet efter alle standarder og vi rydder altid op efter os selv.

Nedrivning i København og omegn

Har du behov for en hurtig, ordentlig og smertefri nedlægning af bygninger, inventar eller andet, så er Madsens Multientreprise også dit foretrukne valg som nedrivningsfirma! 

En nedrivning rydder arbejdspladsen og giver plads til et nyt byggeri, og derfor skal den altid udføres ordentligt og forsvarligt. Det er vigtigt at benytte en totalentreprise der respekterer både det naturlige miljø, såvel som arbejdsmiljøet. Nedrivning foregår med sortering af diverse materialer og bortkøres på kontrollerede affaldspladser, altid i overensstemmelse med lovgivningen og alle miljømæssige krav. 

Vi udfører nedlægninger og oprydning for private og erhverv, i henholdsvis  København og omegn. Hvis du er i tvivl om vi servicere i din by, kan du altid henvende dig til os.

Vi hjælper dig med at få ryddet plads for konstruktioner og materialer. Vi udfører mange slags opgaver, så vi er klar til at løse din opgave. Henvend dig allerede i dag med dine tanker omkring dit projekt, og så giver vi dig et uforpligtende tilbud. Du modtager ofte tilbuddet indenfor 24 timer, af en certificeret nedriver.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Professionel, effektiv og miljørigtig nedrivning

    Madsens Multientreprise har udført hurtig og effektiv nedlægninger i en årrække – om det så gælder specialnedrivning, totalnedrivning eller oprydning, klarer vi det hele.

    Vi river det gamle ned så du kan bygge noget nyt! Om du ønsker en ny terrasse, udestue, eller andet, så klarer vi nedrivningen og giver plads til dine nye byggedrømme!

    Husk at Madsens Multientreprise er totalentreprise og kan derfor også stå for planlægning, forberedelse og opbygning af nyt byggeri efterfølgende.

    Har du behov for en ordentlig udført special- eller totalnedrivning eller har du evt. spørgsmål dertil, så ring 40 53 15 52 eller benyt vores kontaktformular.