Nedrivning

Skal du bruge nedrivning til en del af dit byggeprojekt? Madsens Multientreprise leverer tårnhøjt kvalitetsarbejde, til fornuftige priser. Vi udfører arbejdet efter alle standarder og vi rydder altid op efter os selv. Du kan læse mere om vores nedrivning Sjælland nedenfor. 

Nedrivning i København og omegn

Har du behov for en hurtig, ordentlig og smertefri nedlægning af bygninger, inventar eller andet, så er Madsens Multientreprise også dit foretrukne valg som nedrivningsfirma! 

En nedrivning rydder arbejdspladsen og giver plads til et nyt byggeri, og derfor skal den altid udføres ordentligt og forsvarligt. Det er vigtigt at benytte en totalentreprise der respekterer både det naturlige miljø, såvel som arbejdsmiljøet. Nedrivning foregår med sortering af diverse materialer og bortkøres på kontrollerede affaldspladser, altid i overensstemmelse med lovgivningen og alle miljømæssige krav.

Vi udfører nedlægninger og oprydning for private og erhverv, i henholdsvis København og omegn. Hvis du er i tvivl om vi servicerer i din by, kan du altid henvende dig til os.

Vi hjælper dig med at få ryddet plads for konstruktioner og materialer. Vi udfører mange slags opgaver, så vi er klar til at løse din opgave. Henvend dig allerede i dag med dine tanker omkring dit projekt, og så giver vi dig et uforpligtende tilbud. Du modtager ofte tilbuddet indenfor 24 timer, af en certificeret nedriver.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Professionel, effektiv og miljørigtig nedrivning

  Madsens Multientreprise har udført hurtige og effektive nedlægninger i en årrække – om det så gælder specialnedrivning, totalnedrivning eller oprydning, klarer vi det hele. 

  Vi river det gamle ned, så du kan bygge noget nyt! Om du ønsker en ny terrasse, udestue, eller andet, så klarer vi nedrivningen og giver plads til dine nye byggedrømme!

  Husk at Madsens Multientreprise er totalentreprise og kan derfor også stå for planlægning, forberedelse og opbygning af nyt byggeri efterfølgende.

  Har du behov for en ordentlig udført special- eller totalnedrivning eller har du evt. spørgsmål til vores nedrivning firma, så ring 40 53 15 52 eller benyt vores kontaktformular.

  Vi klarer hele nedrivningsprocessen

  Ud over at tilbyde en koordineret og professionel nedrivning, sørger vi også for processerne før og efter, uanset om det er nedrivning af hus eller bare en nedrivning af væg. 

  Før nedrivning lytter vi til dine ønsker og forventninger, hvorefter vi kan guide dig gennem processen og vurdere hvad vi kan gøre for dig. Især ved nedrivning af huse, er det vigtigt at have klare linjer, for at nedrivningen forløber efter dine ønsker.

  Efter nedrivningen tager vi os af alt oprydning, så du ikke skal tænke over byggeaffald.

  Nedenfor kan du blandt andet læse om vores nedrivning af hus priser og hvordan vi prissætter dine opgaver.

  Nedrivning priser

  Hvad koster nedrivning af huse eller inventar? Vores priser varierer alt efter dine behov for nedrivning og dermed omfanget af opgaven. Vi skræddersyr derfor alle vores priser til den enkelte kunde, så du får en unik pris med vores entreprise. 

  Vil du høre mere om vores priser på nedrivning? Kontakt os på telefon 40 53 15 52 eller send en mail til multimadsen37@gmail.com, og så vender vi hurtigst muligt tilbage med svar på dine spørgsmål.

  Kontakt os allerede i dag

  Vores dygtige ansatte sidder klar til at tage imod dine henvendelser. Så hvis du vil høre mere om hvad koster nedrivning af hus? Hvor effektivt kan vi rive din væg ned? Eller noget helt andet, så tøv ikke med at kontakte os 100% uforpligtende. 

  Ring til os eller send os en mail med dine spørgsmål, og så svarer vi tilbage hurtigst muligt.

  Vi ser frem til at høre fra dig!