Kloakmester Hvidovre

Med mere en 30 års erfaring som kloakmester Hvidovre, kan vi levere kvalitetshåndværk – hver gang.

Vi har stor fokus på grundighed, og du ser os ikke forlade din bolig eller virksomhed, før du er tilfreds. 

Her er 4 gode grunde til at vælge os: 

Autoriseret kloakmester i Hvidovre

Rottebekæmpelse, kloakrensning eller slamsugning – din lokale kloakmester i Hvidovre er autoriseret og udfører enhver kloakopgave.

Med mere end 30 år i branchen kan vi roligt kalde os eksperter i kloakarbejde. Og selvom vi har mange år på bagen, er vi ikke groet fast i gamle metoder og arbejdsgange, men sætter en stor ære i hele tiden at udvikle os i vores arbejde og sikre, at du får den højeste kvalitet.

Det sikrer vi os bl.a. ved at indgå i et stærkt samarbejde med professionelle fagfolk fra brancher, som er nært beslægtet med vores egen. Det gør at vi altid har andre eksperter ved hånden, som vi kan sparre med og sikre dig en endnu bedre rådgivning.

Vores medarbejdere sørger naturligvis for at eventuelle tegninger bliver revideret og tiltag bliver meldt til kommunens tekniske forvaltning.

Vi tilbyder professionel kloakservice inden for:

Kontakt os med det samme og lad os udføre din kloakopgave.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Din professionelle kloakmester i Hvidovre og omegn

  Kloakarbejde skal altid foretages af en professionel og autoriseret kloakmester. Da vi både er medlem af Dansk VVS og omfattet Kloakmestrenes Kvalitetskontrol, kan du trygt overlade arbejdet til os – og lade vores forsikring dække, hvis der – mod forventning – skulle ske skader i forbindelse med vores arbejde.

  Det er din forsikring for at vi altid leverer kvalitet og du kan slippe dine bekymringer.

  Ring til os i dag på tlf. nr.: 40 53 15 52 eller send os din forespørgsel – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Mere end 30 års erfaring som kloakmester i Hvidovre

  Med vores mange års erfaring kan vi garantere et veludført stykke arbejde af højeste kvalitet. Det er sjældent at vi får forespørgsler på opgaver, vi ikke har prøvet før. Derfor kommer vi eventuelle udfordringer i forkøbet – og ved, hvad vi skal huske at tage højde for i arbejdet.

  Vi har udført masser af kloakmesteropgaver i Hvidovre, og vi kender derfor de forskellige jordbundstyper osv.

  Ved at benytte os som din lokale kloakmester i Hvidovre får du med garanti et veludført arbejde, som bliver fulgt 100% til dørs. Vi ønsker nemlig at kunne se vores naboer i øjnene, og står derfor inde for alt udført arbejde.

  Vores kunder er super tilfredse! Vi har 4.9 ud af 5 på anmeld-håndværker.dk

  Lad os klare din kloakarbejde. Kontakt os på tlf. nr.: 40 53 15 52 nu.

  Kloakmester med døgnservice i Hvidovre

  Hvis du har opdaget at der er sprunget et vandrør eller blot er i tvivl om dit kloakproblem er et akutproblem, så tøv ikke med at ringe! Vi har døgnvagt på telefonen og sidder klar til at rykke ud med kort varsel.

  Ring til os på tlf. nr.: 40 53 15 52 på alle tider af døgnet.

  Hvem er vi?

  Madsens Multientreprise er din lokale fagmand og autoriseret kloakmester i Glostrup, derudover kan vi hjælpe dig med beton arbejde, belægnings arbejde, asfaltarbejde, nedrivning, snerydning mm.

  Vi besidder 30 års erfaring og har kompetente og specialiserede medarbejdere. Du kan forvente et højt serviceniveau og de bedste resultater, når du samarbejder med os.

  Du skal blot kontakte os på tlf. nr.: 40 53 15 52