Brolægger

Søger du en brolægger i Glostrup, Hvidovre eller Albertslund? I mere end 25 år, har vi arbejdet med brolægning. Det har resulteret i mere end 100 tilfredse kunder, der har fået gjort deres byggeprojekt til at blive virkeligt.

Din brolægger Sjælland

Vi er din brolægger på Sjælland, hvor vi blandt andet udfører brolægning Hvidovre, Glostrup og Albertslund. Ud over brolægning København og omegn, kører vi gerne længere for en opgave. 

Madsens Multientreprise ApS er entreprenør og specialist i totalløsninger i entreprise projekter. Her er vi blandt andet eksperter i brolægning, hvor vi med garanti kan gøre din drøm til virkelighed. Vi klarer lægning af fliser og sten, og andet belægningsarbejde. Du kan altid kontakte os med dit projekt, og så ser vi på hvad vi kan gøre for dig.

Vores professionelle ansatte er klar på at udføre din brolægning, hvor kvaliteten er i højsædet. Som kunde hos os oplever du at vi altid imødekommer dig med et smil og god service. Dette kan vi nemt gøre, fordi vi elsker vores arbejde og nyder at hjælpe vores mange tilfredse kunder.

Udfyld kontaktformularen eller kontakt os igennem vores telefon eller mail. Vores erfarne ansatte sidder klar til at hjælpe dig.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Byggeentreprise, med brolægger i verdensklasse

  Madsens Multientreprise ApS kan altid garantere høj kvalitet og god service. Dette vil du også opleve, hvis du bliver vores næste kunde. Gennem vores høje serviceniveau får du den rådgivning som du kan have behov for, samt en sparringspartner, som du altid kan kontakte. 

  Vi vil gerne være din foretrukne byggeleverandør. Som multientreprise virksomhed kan vi hjælpe dig med at gøre dine største drømme til virkelighed. Derfor står vi glædeligt for det hele. Det kan vi da vi råder over et stort mandskab, og har en lang række samarbejdsaftaler med kompetente underentreprenører.

  Vi hjælper både med planlægning og udførsel af dit brolæggerprojekt, hvor vi også gerne bidrager med kompetent rådgivning og vejledning. Så uanset om du skal have udført lægning af fliser terrasse, lægning af fliser i indkørsel eller andet brolægning, så kan vores brolæggere hjælpe dig.

  Vi er desuden medlem af Byggeriets Kvalitetskontrol. Hermed kan du trygt indlede et samarbejde med os, når du skal bruge en brolægger i Glostrup, Hvidovre, Albertslund eller andre byer.

  Vores totalentreprise

  Opgavens omfang vil naturligvis have en vis indflydelse på tidsforbruget og de samlede omkostninger. Dog ændrer det ikke på, at vi gerne varetager både større og mindre opgaver, når det kommer til brolægning.

  Med vores entreprise får du fagfolk indenfor brolægning, men også andre fagmænd som du kunne have brug for. For eksempel kunne der ved brolægning af en åben plads være brug for en form for kloakering. Her kunne vi derfor tilbyde både vores kloakmester og brolægger til projektet.

  Skal du bruge mere end blot en brolægger, kan du med fordel vælge en samarbejdspartner, som tilbyder totalentreprise. Hermed kan du således nøjes med at kommunikere med én samarbejdspartner. Der er oftest penge og tid at spare ved at gøre brug af en totalentreprise. Dette skyldes vi dækker hele projektet fra planlægning til udførelse til oprydning.

  Madsens Multientreprise ApS sørger for at distribuere opgaverne til forskellige fagfolk. Så kan du blot glæde dig ved tanken om, at projektet skrider fremad.

  Du kan kontakte os i mange forskellige situationer, da vi kan løse langt de fleste udfordringer. Kontakt os gennem kontaktformularen med dine tanker og ønsker, og så vender vi ofte tilbage indenfor kun 24 timer.

  Brolægning priser

  Priser på brolægning kan variere meget efter din opgaves type og omfang. Vores priser er dog altid konkurrencedygtige og attraktive, så du kan få det du går og drømmer om i brolægning. 

  Priserne bliver skræddersyet til dine behov og forventninger, så du får en god pris som du kan regne med. Vi sørger nemlig altid for at du ikke skal betale skjulte gebyrer, som du ikke havde regnet med.

  Vil du høre mere om vores brolægger pris? Så kontakt os endelig og hør hvad vi kan gøre for dig. Samt modtager du et uforpligtende tilbud på dit projekt, hvor prisen er skræddersyet til dig og dit projekt.

  Vil du i kontakt med vores brolægger?

  Vores erfarne ansatte sidder klar til at tage imod dine henvendelser. Herigennem kan du få svar på alle dine spørgsmål, høre mere os eller få en uforpligtende snak om dit næste projekt. Her snakker vi om dit projekts omfang og forventningsafstemmer i forhold til hvad der kan lade sig gøre med vores brolægger entreprise. 

  Der findes mange forskellige former for entreprise. Vi fortæller dig gerne mere om det, hvis du henvender dig til os. Ud fra dit projekt får du selvfølgelig en skræddersyet løsning. Hermed tages der hensyn til netop dine behov og ønsker.

  Få et uforpligtende tilbud

  Når du henvender dig til os, kan du få et uforpligtende tilbud på din opgave, så du nemt og trygt kan få at vide hvad dit projekt ville koste dig. Det uforpligtende tilbud bliver skræddersyet til dig, så du kan få opfyldt dine behov. 

  Du kan som kunde forvente, at få tilsendt et tilbud med en samlet pris indenfor nogle dage. Efterfølgende kan du afgøre om du er klar til at få opfyldt dit drømmeprojekt. Derudover sender vi dig også en deadline på projektet, så du ved præcis hvornår vil er færdige med din brolægning.

  Vi bestræber os altid på at overholde denne deadline, så udførelsen af projektet ikke bliver en gene for dig.