Vinkælder i haven

Nedgravet vinkælder – Energibesparende løsning

Du kan som boligejer eller sommerhusejer skåne både økonomi og miljø ved at få installeret en nedgravet vinkælder i haven, da der er tale om en energibesparende løsning. Den nedgravede kælder bliver holdt kold af jorden, hvorfor der ikke er behov for at bruge strøm. Der skal kun bruges strøm til selve belysningen, så du nemt og bekvemt kan finde den ønskede vinflaske.

Den klassiske vinkælder til nedgravning er nemmest at bygge ind i en skrænt eller jordvold, men den kan også sagtens graves ned i en have. Der er altså mange muligheder, så det vil også være muligt at installere en vinkælder på din grund.

Den klassiske vinkælder til nedgravning er nemmest at bygge ind i en skrænt eller jordvold, men den kan også sagtens graves ned i en have. Der er altså mange muligheder, så det vil også være muligt at installere en vinkælder på din grund.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Ny vinkælder
  i haven

  Du har nu endelig mulighed for at gøre din store drøm til virkelighed – drømmen om at få installeret en vinkælder i haven.

  Der er mange fordele ved at få installeret en nedgravet vinkælder, da det giver dig mulighed for at opbevare dine vinflasker på en nem og billig måde. Så har du altid vinen lige ved hånden i dit energi Nul vinkælder køleskab.

  Indbydende belysning til vinkælderen

  Madsens Multientreprise ApS sørger i samarbejde med en kompetent elektriker for at installere lys i vinkælderen, så du altid har det fulde overblik over din vinsamling. Installationen bør altid udføres af en autoriseret installatør. Hvis du vil vide mere om vores vinkældre så ring på tlf. nr.: 40 53 15 52 eller send os en mail, så kontakter vi dig! Læs mere om vores totalentreprise løsninger.

  Professionel levering, udgravning, installation og rådgivning

  Madsens Multientreprise ApS hjælper dig med at få opført den vinkælder i haven, som du altid har drømt om. Vi tilbyder både levering, udgravning, installation og rådgivning, så du behøver i princippet ikke at løfte en finger, hvis du hyrer os. Vi kan helt overordnet tilbyde to forskellige typer af vinkældre bestående af følgende:

  Det er vigtigt at bemærke, at ingen af ovenstående modeller kræver byggetilladelse

  Vi forhandler og installerer udelukkende vinkældre af højeste kvalitet, hvor glasfiber og træ er de materialer, som er repræsenteret. Der er desuden tale om vinkældre, som næsten er vedligeholdelsesfri. Den eneste form for vedligeholdelse består af behandling af synlige træoverflader med træolie og maling af døren. Den reelle pris på en nedgravet kælder kan variere, hvorfor du bedes ringe og få et tilbud. Priserne starter fra 35.000 kr.