Vinkælder i haven

Nedgravet vinkælder – Energibesparende løsning

Du kan som boligejer eller sommerhusejer skåne både økonomi og miljø ved at få installeret en nedgravet vinkælder i haven, da der er tale om en energibesparende løsning. Den nedgravede kælder bliver holdt kold af jorden, hvorfor der ikke er behov for at bruge strøm. Der skal kun bruges strøm til selve belysningen, så du nemt og bekvemt kan finde den ønskede vinflaske. 

Den klassiske vinkælder til nedgravning er nemmest at bygge ind i en skrænt eller jordvold, men den kan også sagtens graves ned i en have. Der er altså mange muligheder, så det vil også være muligt at installere en vinkælder på din grund. Uanset hvad du ønsker, kan vi hjælpe med din nye vinopbevaring.

Vi har hos Madsens Multientreprise stor erfaring med nedgravet vinkælder i haven, grundet dets stigende popularitet blandt danske boligejere. Vores store erfaring og ekspertise, sikrer dig et kvalitetsarbejde.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Ny vinkælder
  i haven

  Du har nu endelig mulighed for at gøre din store drøm til virkelighed – drømmen om at få installeret en vinkælder i haven. 

  Der er mange fordele ved at få installeret en nedgravet vinkælder, da det giver dig mulighed for at opbevare dine vinflasker på en nem og billig måde. Så har du altid vinen lige ved hånden i din energi nul vinkælder..

  Det er blevet meget populært med en jordkælder i de danske haver. Derfor har vi en bred ekspertise og ved hvilke løsninger der fungerer, og bedst egner sig til dine behov.fungere, efter dine behov.

  Indbydende belysning til vinkælderen

  Madsens Multientreprise ApS sørger, i samarbejde med en kompetent elektriker, for at installere lys i vinkælderen. Hermed har du altid det fulde overblik over din vinsamling. 

  Lyset kan installeres i mange forskellige installationer og med en lang række unikke funktioner. Det gøres efter dine behov, så du får en skræddersyet lysinstallation i din vinkælder, tilpasset dine ønsker. Installationen bør altid udføres af en autoriseret installatør, som vi medbringer til din ejendom.

  Hvis du vil vide mere om vores vinkældre så ring på tlf. nr.: 40 53 15 52 eller send os en mail, og så kontakter vi dig hurtigst muligt!

  Du kan læse mere om vores totalentreprise løsninger her.

  Professionel levering, udgravning, installation og rådgivning

  Madsens Multientreprise ApS hjælper dig med at få opført den vinkælder i haven, som du altid har drømt om. Vi tilbyder både levering, udgravning, installation og rådgivning, så du behøver i princippet ikke at løfte en finger, hvis du hyrer os.

  Vi kan helt overordnet tilbyde to forskellige typer af vinkældre bestående af følgende:

  Ved begge modeller får du håndværk med fokus på kvalitet og holdbarhed, så du kan nyde din færdig vinkælder i rigtig mange år. Vores dygtige ansatte er specialiseret på området, og kan hjælpe dig med alt indenfor vinkældre, så du altid kan blive involveret i processerne og vide præcis hvornår din færdige vinkælder kan stå klar til brug.

  Vinkældre af højeste kvalitet

  Vi forhandler og installerer udelukkende vinkældre af højeste kvalitet, hvor glasfiber og træ er de materialer, som er repræsenteret. Der er desuden tale om vinkældre, som næsten er vedligeholdelsesfri. Den eneste form for vedligeholdelse består af behandling af synlige træoverflader med træolie og maling af døren. 

  Vores modeller kræver ikke en byggetilladelse, og kan derfor udføres med det samme. Ved en vinkælder nedgravning eller indbygning, møder vi altid op til tiden på den aftalte dag. Dermed ved du præcis hvornår vi ankommer på din ejendom, for at udføre vores services.

  Den reelle pris på en nedgravet kælder kan variere, hvorfor du bedes ringe og få et tilbud. Ud fra dine behov, forventninger og ønsker, kan vi skræddersy en pris til dig. Vores erfarne ansatte kan over en uforpligtende snak, give dig et uforpligtende tilbud på din nye vinkælder.

  Vores priser starter fra 35.000 kr., men kan som sagt variere alt efter din opgaves type og omfang.

  Få et uforpligtende tilbud på en vinkælder til haven

  Hos os tilbyder vi dig altid et uforpligtende tilbud på dine opgaver, gennem en uforpligtende kommunikation. Vores dygtige ansatte kan hjælpe dig med vejledning og rådgivning, så du kan få den bedste løsning til dine behov. 

  Det uforpligtende tilbud bliver skræddersyet til dig, så du får en tilpasset løsning med en tilhørende pris, til opfyldelse af dine behov. Tilbuddet er 100% uforpligtende, så du kan få et indblik i vores priser på vinkældre.

  Du kan ringe til os på telefon 40 53 15 52, hvor du kan tage en uforpligtende snak om dine drømme med en af vores kompetente medarbejdere. Vi er også til rådighed på mail, hvor du kan sende din opgave til multimadsen37@gmail.com, og så vender vi typisk tilbage indenfor kun 24 timer.

  Vi glæder os til at høre fra dig!