Regnvandsfaskine

Få monteret en regnvandsfaskine – Miljøvenlig faskine til regnvand

Danmark er et land, som desværre byder på store mængder regn i løbet af året, og netop den store mængde regnvand er skyld i mange problemer.

En regnvandsfaskine er en miljørigtig løsning, da regnvandet siver ned i grundvandet i stedet for kloakkerne. Du kan dermed skåne miljøet, selvom det ikke nødvendigvis er hovedårsagen til, at du vælger at investere i en regnvandsfaskine. Den miljømæssige fordel hænger sammen med, at belastningen på kloakkerne reduceres, mens grundvandsdannelsen øges.

Du er meget velkommen til at indhente tilbud på levering og montering af en regnvandsfaskine og en dertilhørende sandfangsbrønd. Den såkaldte sandfangsbrønd har til opgave at forhindre, at blade og affald finder vej til faskinen. Det skal desuden nævnes, at vi også tilbyder vedligeholdelse af brønde.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Få monteret en regnvandsfaskine – Miljøvenlig faskine til regnvand

  Danmark er et land, som desværre byder på store mængder regn i løbet af året, og netop den store mængde regnvand er skyld i mange problemer, og giver anledning til etablering af regnvandsfaskiner.

  En regnvandsfaskine er en miljørigtig løsning, da regnvandet siver ned i grundvandet i stedet for kloakkerne. Du kan dermed skåne miljøet, selvom det ikke nødvendigvis er hovedårsagen til, at du vælger at investere i en regnvands faskine. Den miljømæssige fordel hænger sammen med, at belastningen på kloakkerne reduceres, mens grundvandsdannelsen øges. Hvis du vil komme regnvandsgener på din matrikel til livs, skal du investere i en faskine, til afledning af regnvand på egen grund.

  Du er meget velkommen til at indhente tilbud på levering og montering af en regnvandsfaskine og en dertilhørende sandfangsbrønd. Den såkaldte sandfangsbrønd har til opgave at forhindre, at blade og affald finder vej til faskinen. Det skal desuden nævnes, at vi også tilbyder vedligeholdelse af brønde. Hvis du planlægger at få installeret en sandfangsbrønd for effektiv fjernelse af sand og sediment, er det vigtigt at få opgaven udført af en pålidelig kloakmester. Hos Madsens Multientreprise har vi erfarne som dygtige autoriserede kloakmestre til afvikling af alle kloakopgaver, store som små.

  Sandfangsbrønd

  Sandfangsbrønd, også kaldet rendestensbrønd, opsamler som navnet antyder sand. Men også blade og andet på afveje. Brønden er en forholdsvis enkel, underjordisk konstruktion, der består af et input og et output, selve sandfanget, hvori sandet sætter sig i bunden, samt et lager for det aflejrede sand. Sandfanget tjener til at fjerne sand og grove partikler fra regnvandet.

  Når vandet passerer gennem sandfanget, vil vandet blive bremset, og de tungere partikler kan falde til bunden. Sandfang er normalt lavet af beton af plast. Sandfang kommer i forskellige former og størrelser og bruges før vandet ledes direkte til hovedkloakken eller et modtagende vandområde. Ydermere monteres de ofte i anlæg til lokal afledning af regnvand for at fjerne sand og grove partikler, så anlægget ikke tilstopper. Et sandfang forlænger anlæggets levetid og giver færre udgifter til vedligeholdelse og drift.

  Steder sandfangsbrønd montering kan bruges;- i afløb fra asfalterede og ikke-asfalterede områder.
  – i nedløbsrør (regnvands faskiner) og lignende, der er i risiko for at tilstoppe med grene, kviste og blade mv.
  – i afløbsinstallationer før tilslutning til pumpebrønden og til afløbsudløb.

  Regnvandsfaskine – Nedgravning, montering & installation

  Danske boligejere investerer i regnvandsfaskiner som aldrig før, men hvorfor skal netop du overveje at købe en til dit hjem? Med det utilregnelige danske vejr, er spørgsmålet næsten, om du kan undvære en regnvandsfaskine?

  Danske boligejere investerer i regnvandsfaskiner som aldrig før, men hvorfor skal netop du overveje at købe en til dit hjem? Med det utilregnelige danske vejr, er spørgsmålet næsten, om du kan undvære en regnvands faskine til nedsivning af regnvand. Til nedgravning af regnvandsfaskinen skal du hyre en autoriseret kloakmester. Ifølge regnvandsfaskine reglerne må du godt selv etablere faskinen og de tilhørende dele på den, dog må- og kan du højst sandsynligt ikke koble den til kloakken, derfor skal du have en kloakmand ud på stedet.

  Nedsivning af regnvand – Forebyg effektivt oversvømmelser med en regnvandsfaskine

  Det er muligt at forebygge oversvømmelser med en regnvandsfaskine, da faskinen nemt opsamler regnvand og lader det sive ned i jorden. Det er vores fornemmeste opgave at guide dig gennem hele forløbet, da der skal tages hensyn til både jordtype, faskinens størrelse, den ideelle placering, eksisterende installationer og meget andet.

  Regnvandsfaskinen og sandfangsbrønden stjæler ikke unødig opmærksomhed, hvorfor du ikke skal være bekymret for din have. Det er som privatperson uden den rette ekspertise ikke en god idé at opføre en regnvandsfaskine på egen hånd, hvorfor opgaven bør overlades til professionelle. Det er selvfølgelig her, vi kommer ind i billedet, da vi har styr på hele processen.

  Vedligeholdelse og service af brønde

  Sandfangsbrønden som tilkobles regnvandsfaskinen kræver løbende vedligeholdelse, da brønden kan blive stoppet af blade, sten mv. Vi yder løbende vedligeholdelse af brønden.

  Kontakt os for at høre nærmere.

  Autoriseret entreprenør

  Som en del af multientreprisen, er vi også autoriseret kloakmester og har derfor stor ekspertise samt autorisering til at uføre alt arbejde omkring installation af din regnvandsfaskine. 

  Vi monterer og servicerer også højvandslukke til både erhverv og private. Læs mere om skybrudssikring og sikring af kælder her.

  Få et uforpligtende tilbud

  Hvad koster det at få opført en regnvandsfaskine? Der findes ikke én konkret pris, men du kan selvfølgelig få beregnet en pris på din opgave. 

  Vi er prisvenlige og vil gøre vores ypperste for at udarbejde et uimodståeligt tilbud til dig.